Choď na obsah Choď na menu
 


Klubová výstava KPP Ostrava 15. 8. 2010

16. 8. 2010

Hodnotenie: Výborná 1,CAC , BOB

Rozhodca: Tibor Havelka

Posudok:  výrazne modelovaná hlava, kvalitný front, dobrý chrbát, strmšie panvové končatiny navzdory tomu kvalitný pohyb

 

Klubová výstava českého Klubu pyrenejských plemen sa konala na Sliezskom hrade v rámci miestnej Krajskej výstavy psov. Celkový dojem tejto výborne organizačne zvládnutej akcie pokazilo iba upršané počasie a nie príliš priestranné kruhy. Na výstavu sme sa veľmi tešili, kedže pre nás predstavovala možnosť stretnúť množstvo známych a naše fenky sa mohli po dlhšej dobe radostne zvítať s ich štvornohými kamarátmi.

Pyrenejské mastíny  posudzoval prísny slovenský rozhodca Tibor Havelka,  známy svojimi hlasnými komentármi, čo pritiahlo k jeho kruhu veľký počet divákov aj navzdory daždivému počasiu. Alisska sa predviedla v triede strednej a ku známke výborná 1 získala aj tituly CAC a BOB.
Účasť na tejto výstave sa naozaj oplatila. Alisska sa totiž mala po prvýkrát možnosť stretnúť sa so svojou sestričkou Ave Victory, s ktorou sú ako dvojičky, takmer na nerozoznanie. Len škoda, že Ave Victory, domácim menom Belinka, sa na výstave nepredvádzala, pretože z nej vyrástla krásna mladá slečna. Taktiež nás potešilo stretnutie s našou chovateľkou Veronikou a jej krásnou mastínkou Jasenkou, ktorá sa previedla v doraste a získala ocenenie veľmi nádejná 1, k čomu jej gratulujeme. Alisska si tentokrát viac ako samotné vystavovanie užívala stretnutie so svojimi veľkými kamarátmi Montym a Izzym.

PS: obrovská vďaka patrí Lucke, ktorá nafotila všetky tieto nádherné fotky.

 

Náhľad fotografií zo zložky Klubová výstava KPP - Ostrava, 15.8.2010